Alex , Ioana, Teodora și Robert luptă vineri în finala Vocea României. Cine este preferatul tău?

O nouă ediție Vocea României se apropie de sfârșit. Alex Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor și-au demonstrat calitățile vocale, iar vineri vor urca pe scena vocilor pentru ultima dată în acest sezon și vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

vocea romaniei finala
Vineri este marea finală

Concurenții au pregătit momente extraordinare și au repetat zilnic pentru a se ridica la nivelul așteptărilor publicului, iar antrenorii i-au ajutat să treacă peste emoții și să dea tot ce au mai bun pe scenă.

Vinerea aceasta, fiecare finalist va cânta câte trei melodii: una singur, una împreună cu antrenorul lui și o piesă cu un invitat special.

vocea-romaniei-2016-alex-musat
Alex Mușat
thumb1_robert_botezan_-_echipa_tudor_(1)
Robert Botezan
thumb1_ioana_ignat_-_echipa_moga
Ioana Ignat
Teodora-Buciu
Teodora Buciu

De asemenea, câștigătorii ultimelor două sezoane Vocea României, Tibi Albu și Cristina Bălan, vor fi alături de concurenți și vor urca încă o dată pe scena pe care doar vocea contează.

În marea finală vom asculta melodii rock, blues, pop, muzică tradițională și îl vom vedea pe Smiley într-o ipostază în care nu a mai fost văzut până acum.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii își pot susține și vota favoritul, după START VOT, prin SMS la numărul 1200, folosind numărul de concurs al fiecăruia sau în aplicația Vocea României, care poate fi descărcată gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot în aplicație este gratuit.INAPOI LA PRIMA PAGINA