Ce stiluri de dans pregătesc concurenții pentru prima ediție Uite cine dansează!

Luni, 6 martie, de la 20:30, începe Uite cine dansează!. Cele 12 perechi repetă zi de zi și învață stiluri de dans spectaculoase, pentru a crea un show formidabil, jurații se pregătesc să analizeze cât mai obiectiv performanțele concurenților, iar cei doi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, sunt într-o formă de zile mari.

Mihaela Rădulescu și Cabral

În prima ediție LIVE Uite cine dansează! vom descoperi talentul nebănuit la dans al unora dintre concureți, dorința altora de a învăța și de a fi pe primul loc de fiecare dată, vom vedea perechi inedite și stiluri de dans care îi vor solicita pe toți foarte mult.

Luni, Marius Manole va încerca să cucerească cu pasiunea unui tango argentinian, Oana Zăvoranu și partenerul ei vor dansa un cha-cha plin de energie, iar Liviu Teodorescu se pregătește intens pentru a prezenta un moment perfect de jive.

marin si petre
Andreea Marin și Mihai Petre

Band-ul emisiunii, condus de Paul Ilea, și trupa de balet Cobo vor completa întregul spectacol.

Începând din 6 martie, românii vor intra în ringul dansului și vor urmări cele mai creative coregrafii, momente incredibile de la repetițiile pentru show-ul LIVE și ipostazele inedite în care sunt puși concurenții, vor asculta comentariile celor patru jurați, Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu și Gigi Căciuleanu, și vor trăi magia dansului în fiecare luni seară, de la 20:30.

juriul emisiunii
Juriul emisiunii


INAPOI LA PRIMA PAGINA