VIDEO Alan Rickman, în ultimul său rol

Disney a lansat un teaser trailer al peliculei „Alice Through the Looking Glass„, continuarea poveştii „Alice în Ţara Minunilor”. Şi este o producţie aşteptată nu doar de fanii poveştii, ci şi de fanii regretatului actor Alan Rickman

Alan Rickman
Alan Rickman şi-a împrumutat vocea personajului Omida Albastră, din „Alice în Ţara Minunilor”

Asta fiindcă remarcabilul actor britanic şi-a împrumutat inconfundabila voce personajului Omida Albastră din poveste. Iar acesta a fost cel din urmă act artistic pentru el, înainte de a trece în nefiinţă, luna trecută, la vârsta de 69 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. „Ai lipsit prea mult, Alice”, spune Rickman, aceastea fiind primele cuvinte care se aud în teaserul Disney. Urmăreşte-l mai jos.

Filmuleţul a fost lansat chiar după evenimentul de comemorare din faţa Universal Studio, acolo unde Alan a filmat pentru seria Harry Potter, în rolul profesorului Severus Snape. Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi Rupert Grint, cel care l-a interpretat pe Ron Weasley. „Am atâtea amintiri cu el. A fost un om atât de bun”, a spus Rupert, la fel de şocat de pierderea marelui actor precum prietenii apropiaţi, care n-au ştiut de suferinţa lui – fiindcă Alan a avut grijă să ascundă faptul că avea cancer pancreatic.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA