Geanina Ilieș se retrage din televiziune

Vedeta postului Antena 1 și-a anunțat retragerea de pe micul ecran.

Geanina Ilies 2

O prezență elegantă în rândul știristelor grupului Intact, Geanina Ilieș a decis să pună punct astăzi unui deceniu de carieră în televiziune. Anunțul l-a făcut astăzi via online, pe contul ei de socializare. Iată declaraţia ei:

„De aproximativ 10 ani lucrez în mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru urma  lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi.

Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineaţa în fiecare weekend. Am lucrat cu oameni profesionişti, iar asta m-a ambiţionat autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalism în acest domeniu.

Geanina Ilies
Geanina Ilieş a făcut parte 6 ani din echipa Observatorului.

Iată a venit momentul mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp.

Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârstă de 30 de ani, simt am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekendurile pe care vrea le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.

În următoarele câteva luni, voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc le lansez din toamna.

În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare.

Mulţumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune dar şi colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni.

 aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urmă, la Observator… ne luăm rămas bun!   pup! Ne auzim şi ne vedem pe pagina de facebook, instagram şi în curând pe site-ul geaninailies.ro”.INAPOI LA PRIMA PAGINA