LP vine în septembrie la București

Noua senzație din muzică va susține un concert luna viitoare la Arenele Romane. Iată detaliile.

LP

Laura Pergolizzi, alias LP, cântăreața cu look androgin născută în L.A. și care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul „Lost On You”, vine în premieră în România şi a anunţat cu entuziasm pe Facebook prezenţa sa în cadrul evenimentului Full Moon.

Artista şi-a luat numele LP la scurt timp după ce a terminat liceul şi s-a mutat dintr-o suburbie la New York. Ruşinată de vocea sa foarte puternică, când era mică LP obişnuia să cânte în timp ce tundea iarba sau dădea cu aspiratorul. Acum cântă la ukulele. „Simt că m-am maturizat mult ca artist datorită acestui simplu instrument”.

În adolescenţă, LP nu a avut şansa de a-i spune mamei sale că este lesbiană. „Mama a murit înainte să afle că sunt gay, iar tata a crezut că trec printr-o fază, apoi şi-a dat seama că nu e. Pentru mine nu a contat oricum ce crede. În continuare, nu-mi pasă”.

După ce a ezitat între mai multe case de discuri, a dat lovitura în calitate de compozitor, semnând piesa Rihannei “Cheers (Drink to That)”. De asemenea, a scris piesa Christinei Aguilera,  “Beautiful People”.

Este obsedată de ochelarii de soare, ştie să poarte un costum bărbătesc ca nimeni altcineva, poartă un cercel în formă de cruce – care nu are nicio legătură cu religia – şi adoră să fluiere, după cum se poate remarca în mai multe piese ale ei.

LP va cânta în premieră la București pe 17 septembrie 2016 la Arenele Romane din Capitală.

Tot în cadrul aceluiași eveniment, pe 16 septembrie vom avea ocazia să ne reîntâlnim cu Asaf Avidan, cântărețul israelian de muzică folk rock care ne-a fermecat și în urmă cu doi ani la WonderDay.

Pe 16-26 septembrie, pe scena Arenelor Romane din București vor mai cânta Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra.

Full Moon

Iată și programul concertelor:

Vineri, 16 septembrie

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

 

Sâmbătă, 17 septembrie

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)

DJ SET

LP (USA)

Abonamentele pentru ambele zile costă 199 lei.

Presale: primele 300 de abonamente, la prețul de 179 lei, intră direct în Golden Ring. (Ofertă promoțională disponibilă în limita a 300 de abonamente, până pe 31 august inclusiv.)

Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Abonamentele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Brătianu, nr.6.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA