Spectacol dedicat lui Gabriel Cotabiţă, la Sala Palatului

gabrielcotabita
Gala „Chapeau!“, care îi este dedicată lui Gabriel Cotabiţă, va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului

Într-o perioadă în care artistul se află în plin proces de recuperare, mai mulţi artişti vor concerta în cadrul galei „Chapeau!“, pe 29 octombrie.

Mai mulţi artişti de renume de la noi s-au reunit în cadrul unui concert dedicat lui Gabriel Cotabiţă, care va avea loc în 29 octombrie la Sala Palatului. Eliza, una dintre gemenele lui Cotabiţă, a spus, pentru ziarul „Ring“, că încasările obţinute în urma vinderii biletelor vor fi suficiente pentru acoperirea cheltuielilor.

„La o organizare atât de amplă, banii din bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. Drept urmare, important este evenimentul, nu încasările, iar scopul e să fim în rândul lumii bune și să ne apreciem artiștii cât încă sunt printre noi. Atât! Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate“, a declarat Eliza Cotabiță pentru ziarulring.ro.

Tânăra a spus că cel mai sigur beneficiu obţinut de tatăl ei va fi spectacolul în sine, şi nu banii: „Fondurile încasate nu sunt dedicate exclusiv tatălui meu, se face o confuzie. Concertul a pornit la inițiativa artiștilor, prietenilor lui, care l-au sprijinit cât se putea de mult, și mi se pare normal să fie fără onorariu. Ei vin să cânte pentru tata, dar asta nu înseamnă că banii care ar trebui să le revină lor îi încasează tata. În niciun caz! Acesta e un cadou aniversar pentru el, dar nu are scopul unui fond de caritate. Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu. Am insistat să vedem cum să facem să fie bine pentru toți, iar ei au zis: «Să-mi dai bani pentru ce, pentru o piesă, ai înnebunit?!»“.

Gala „Chapeau!“, care îi este dedicată lui Gabriel Cotabiţă şi care va reuni artişti precum Aurelian Temișan, Luminiţa Anghel, Loredana şi Smiley va avea loc pe 29 octombrie, la Sala Palatului.
Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA