Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”Get Out”

FUGI! este un thriller produs de compania Blumhouse, care a mai produs The Visit, seria Insidious și The Gift, și este povestea unui tânăr afro-american care merge în vizită la părinții iubitei sale, pentru a se trezi prins într-un coșmar care este adevăratul scop al invitației de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a e obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Pete’s Dragon) și Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton).

FUGI! are scenariul și regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), și este produs de Jason Blum, de la compania de producție Blumhouse, și de Sean McKittrick (Donnie DarkoBad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) și Jordan Peele.

Din 7 aprilie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Pe cine vrea să cunoască Chris?

  1. pe părinții iubitei sale
  2. pe verișorii iubitei sale
  3. pe vecinii iubitei sale

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Vlad Surugiu și Ioana Barbu

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (10 aprilie – 13 aprilie).INAPOI LA PRIMA PAGINA