5 paşi către silueta festivă

Cursa pentru un corp de sărbătoare se apropie de finish. Prilej pentru tine să încerci un regim special, care, în fiecare zi, să-ţi rezolve o altă… nesiguranţă. Ţine rochia de petrecere aproape, va veni şi timpul ei!

mirandakerrrozgettyimages-473569732
Miranda Kerr

Ziua 1

Un abdomen plat ca al Mirandei Kerr

Ce alegi? Iaurturi (probioticele ajută la digestie),  alimente fără gluten şi ulei de cocos.

Micul dejun

Smoothie cu fructe de pădure

Pune în blender 100 g de fructe şi 150 g de iaurt şi amestecă-le! Vei obţine o masă lichidă şi foarte nutritivă.

Prânz

Salată de somon afumat

Ingrediente: 50 g sparanghel, 100 g somon afumat, o salată verde, o ceapă verde, o linguriţă de ulei de măsline.

Fierbe sparanghelul timp de 5 minute. Taie mărunt salata şi ceapa şi amestecă-le într-un castron cu sparanghelul fiert şi carnea de somon, apoi adaugă uleiul.

Cină

Piept de pui la grătar cu dovlecel

Ingrediente: 1 dovlecel, 8 roşii cherry, două linguriţe de ulei de cocos, 1 porţie de piept de pui.

Taie dovlecelul rondele şi roşiile în jumătăţi. Pune uleiul într-o tigaie şi căleşte dovlecelul şi roşiile la foc mic, iar carnea de pui prepar-o pe un grătar de aragaz, timp de patru minute, pe fiecare parte. Şerveşte-le împreună!

Emma Stone a suferit de episoade de panică de mică
Emma Stone

Ziua 2

Piele strălucitoare ca a Emmei Stone

Ce alegi? Grăsimi sănătoase care să-ţi „aprovizioneze“ organismul cu acizi Omega-3 şi vitamina C.

Micul Dejun

Mix proaspăt

Ingredinte: 50 g afine, un măr verde, 100 g de iaurt, 50 g migdale.

Taie fructele bucăţi şi amestecă-le într-un bol cu iaurtul şi cu migdalele.

Prânz

Salată de macrou cu roşii cherry

Ingredinte: roşii cherry, rucola, file de macrou afumat, ulei de măsline.

Amestecă feliile de roşii cu frunzele de rucola, apoi aşază bucăţile de macrou deasupra şi asezonează cu ulei de măsline.

Cină

Dovlecel cu sos tahini

Ingredinte: 100 g dovlecel tăiat cubuleţe, ulei de cocos, broccoli, două linguri de sos tahini, rucola.

Dă dovleacul prin ulei de cocos şi coace-l la cuptor, timp de 20 de minute. Fierbe buchetele de broccoli, aşază apoi toate ingredientele într-un bol şi adaugă frunzele de rucola şi sosul tahini.

attends the 2016 CFDA Fashion Awards at the Hammerstein Ballroom on June 6, 2016 in New York City.
Rosie Huntington

Ziua 3

Plină de energie precum Rosie Huntington-Whiteley!

Ce alegi? Alimente nutritive, astfel încât să nu mai resimţim acea lipsă de energie, din jurul orei 15.00.

Micul dejun

Budincă de quinoa cu fructe

Ingrediente: seminţe de quinoa, 50 g de iaurt din lapte integral, o banană tăiată felii.

Spală seminţele de quinoa şi pune-le la fiert într-o oală cu apă, până când se absoarbe tot lichidul. Pune-le apoi într-un castron împreună cu restul ingredientelor şi amestecă-le.

Prânz

Salată cu raţă

Ingrediente: 1 piept de raţă, 1 sfeclă roşie, doi morcovi, două linguri de seminţe de susan, ulei de măsline.

Frige la grill pieptul de raţă timp de 4 minute, pe fiecare parte. Rade sfecla şi morcovul într-un vas, apoi adaugă pieptul de raţă tăiat fâşii, seminţele de susan şi uleiul de măsline.

Cină

Păstrăv cu rozmarin şi chimen

Ingrediente: file de păstrăv, o linguriţă de seminţe de chimen şi una de rozmarin uscat, ulei de cocos.

Freacă fileul de păstrăv cu chimen, rozmarin şi ulei de cocos. Prăjeşte-l apoi într-o tigaie mare, la foc mic, timp de 8 minute. Serveşte-l adăugând suc de lămâie şi rucola pe deasupra.

Exclusive... 51948191 Actress Gwyneth Paltrow enjoys lunch on the beach in Mexico with her producer boyfriend Brad Falchuk on January 14, 2016. Paltrow has been linked to the 'American Horror Story' co-creator for more than a year, but has flown under the radar with their relationship. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Gwyneth Paltrow

Ziua 4

Mereu tânără precum Gwyneth Paltrow!

Ce alegi? Cum zahărul este responsabil pentru îmbătrânirea prematură a pielii, încearcă să renunţi la el şi la unele fructe bogate în zaharuri.

Micul dejun

Omletă cu legume

Ingrediente: o jumătate de ceapă, ulei de cocos, roşii cherry, frunze de spanac, un căţel de usturoi, două ouă.

Căleşte într-o tigaie, în uleiul de cocos, ceapa, apoi adaugă roşiile, spanacul şi usturoiul. Bate ouăle şi toarnă-le deasupra amestecului, apoi prăjeşte-le timp de 30 de secunde pe fiecare parte.

Prânz

Salată de hrişcă şi legume sote

Ingrediente: o ceapă roşie, 100 g dovlecel tăiat cubuleţe, ulei de cocos, două mâini de hrişcă, oţet de mere.

Pregăteşte cuptorul la 180 de grade şi coace ceapa şi dovlecelul în uleiul de cocos, timp de 45 de minute. Spală hrişca şi pune-o la fiert pană când apa se evaporă, apoi pune-o într-un vas şi adaugă legumele şi restul ingredientelor.

Cină

Peşte-spadă cu piure de dovleac

Ingrediente: 1 file de peşte-spadă, ulei de măsline, un sfert de dovleac, tăiat cubuleţe.

Pune o lingură de ulei într-o tigaie şi frige peştele pe fiecare parte. Fierbe dovlecelul până când se înmoaie, apoi dă-l prin blender cu puţin ulei, seminţe de coriandru şi lămâie.

beyonce2
Beyonce

Ziua 5

Fără celulită ca Beyoncé!

Ce alegi? Un pahar de apă călduţă cu lămâie pentru detoxifiere, înainte de prima masă a zilei.

Micul dejun

Bolul sănătos

Ingrediente: 50 ml iaurt, fructe de pădure, nuci de cocos deshidratate, o linguriţă de ghimbir ras, o lingură de scorţişoară.

Pune toate ingredientele într-un bol şi amestecă-le!

Prânz

Salată de fructe de mare şi somon

Ingrediente: 1 file de somon, 100 g creveţi, frunze de măcriş, ulei de măsline, o jumătate de lămâie.

Sotează somonul, apoi adaugă şi creveţii, pe care nu-i lăsa mai mult de trei minute, până capătă o nuanţă aurie. Adaugă peste carne frunzele de măcriş şi asezonează cu ulei şi suc de lămâie. Serveşte-o caldă!

Cină

Pui la cuptor cu lămâie

Ingrediente: două lămâi, un pui mare, o lingură sare de mare şi piper, rozmarin, un usturoi, două roşii, un cartof dulce, 3 linguri unt.

Încinge cuptorul la 200 de grade. Taie lămâiile în patru şi îndeasă-le în interiorul puiului. Aşază puiul pe o tavăşi freacă-l cu sare, rozmarin şi piper. Sparge usturoiul în mai mulţi căţei necurăţaţi şi pune-i în jurul puiului, alături de legumele tăiate cubuleţe. Topeşte untul şi acoperă cu el puiul şi legumele, apoi baga tava în cuptor şi lasă puiul la preparat o oră şi 20 de minute, având grijă să-l mai întorci la un interval de 40 de minute.



INAPOI LA PRIMA PAGINA