Andreea Raicu te învață cum să alegi fusta ideală în funcție de siluetă

Pentru fiecare siluetă, există un model de fustă care pune în valoare corpul. Uite la ce trebuie să fii atentă.

fuste-cu-talia-inalta-382x570

Există piese feminine care te ajută să-ți sculptezi silueta, să pari mai supla și mai sexy. Preferatele Andreei Raicu din acest an sunt noile modele de fuste cu tale înaltă. Și asta pentru că talia înaltă te subțiază și dă impresia că ai picioare mai lungi, indiferent dacă e mini, midi, petrecute, evazate sau cloș.

Tocmai de aceea, Andreea Raicu a introdus-o în colecția sa, sub forma unei fuste mini cu croială în A – avantajoasă multor siluete, e serioasă, dar și sexy datorită despicăturii șic pe un picior. Iar, pentru un efect maxim, Andreea îți recomandă să o porți cu pantofi cu toc.

Cele cu silueta voluptoasă sunt avantajate de fuste care urmăresc linia corpului: fustele creion sau fustele petrecute, mai ales cele în culori închise, precum negru, bleumarin, burgund sau verde închis. De efect sunt și mixurile cromatice. În mod excepțional, se poate opta pentru o fustă albă creion, dacă materialul este suficient de stretch, iar în zona șoldurilor este inserat un material sau un print geometric într-o nuanță închise care creează un efect optic de subțiere.

silueta-voluptoasa-712x534

Fusta creion cu talie înaltă e piesa de bază și pentru femeile înalte și suple. Cu diferența că cele cu o asemenea siluetă pot alege și modele peste genunchi. La fel, ele pot purta și fuste cloș (care poți fi alese chiar și din materiale mai ample și rigide), care nu pot fi purtate cu aceeași naturalețe de celelalte siluete.

silueta-longilina-712x534

Femeile minione pot purta cele mai înalte tocuri, oriunde, oricând! Pentru ele funcționează cel mai bine fustele mini cloș și fustele trapez scurte, ca cele din denim, care revin în trend primăvara aceasta.

silueta-miniona-712x534