Blondă sau brună?

Citeste tot despre:

O Scarlett Johansson mai sexy ca niciodată a făcut furori pe covorul roşu de la gala MTV Movie Awards, de luna aceasta. Imaginea de blonde babe o prinde foarte bine!

Anul trecut, Scarlett a trecut prin faza brunetă. La prezentarea colaborării cu brandul Mango, din iulie 2009, actriţa i-a încântat pe invitaţi cu pletele ei brun-roşcate.

Cameron Diaz este blonda prin definiţie! La Premiile Oscar de anul acesta, frumoasa actriţă a fost strălucitoare! Nuanţa părului a avut şi ea un merit important.

Cameron a avut şi o perioadă mai puţin inspirată. Astfel, în 2007, la premiera din Tokyo a filmului The Holiday, actriţa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu schimbarea ei radicală de look.

Blonda Katherine Heigl este o apariţie irezistibilă. A demonstrat-o la Premiile Oscar din februarie 2008, când blondul ei strălucitor completa perfect rochia roşie.

Doi ani mai târziu, Katherine intră în clubul brunetelor! O decizie cam riscantă având în vedere că nuanţa închisă o maturizează, adăungându-i la vârsta reală câţiva ani buni.

Pentru Lindsay Lohan blondul este culoarea câştigătoare! La gala MTV Movie Awards de luna aceasta pletele ei rebele au fost mai cuminţi ca niciodată. Să fi contribuit şi brăţara care-i monitorizează consumul de alcool?

Când vine vorba despre părul ei, Linds nu este niciodată mulţumită. Schimbările de look au fost la ordinea zilei în ceea ce o priveşte. În 2006, la Săptămâna Modei de la New York, a încercat stilul Albă ca Zăpada.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA