Cele mai nereuşite operaţii estetice de la Hollywood

Aveau totul: faimă, bani, tinereţe şi chiar sex appeal. Şi, pentru că n-au putut suporta trecerea anilor, au apelat la proceduri chirurgicale care să oprească timpul în loc. Priviţi imaginile şi judecaţi singuri dacă au ştiut vedetele când să spună Destul!.

Jocelyn Wildenstein (foto) a devenit cunoscută datorită numărului mare de operaţii estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului. Şi-a pus implant în obraji şi în buze, şi-a ridicat sprâncenele, şi-a retuşat pleoapele, şi-a scos bungile de sub ochi, şi-a injectat botox. Costul total al intervenţiilor: 4 milioane de dolari. A meritat?

Meg Ryan ne-a cucerit pe toţi la scurt timp după ce şi-a făcut debutul actoricesc şi n-am fi schimbat nimic la înfăţişarea ei drăgălaşă. Însă de altă părere a fost chiar actriţa, care a încercat cu disperare să-şi îmbunătăţească aspectul. A reuşit ea oare?

Proceduri estetice:

implanturi în obraji, botox şi injecţii în buze.

Soţia lui Antonio Banderas n-a suportat să stea cu mâinile în sân şi să observe cum îmbătrâneşte precum orice muritor de rând. Preocupată în exces de frumuseţe, Melanie Griffith şi-a dorit buze mai voluminoase şi un chip lipsit de riduri. Credeţi că s-a schimbat în bine?

Proceduri estetice:

creşterea în volum a buzelor, botox, implant în obraji.

Kim Basinger n-a fost singura femeie sedusă de Mickey Rourke odată cu lansarea filmului 9 săptămâni şi jumătate. Actorul a avut numeroase admiratoare datorită interpretării lui în astfel de pelicule, dar şi fizicului său arătos. Păcat că n-a avut şi el aceeaşi părere bună despre el, pentru că a dat buzna în clinica unui doctor estetician şi s-a lăsat cârpit pe ici, pe colo. E rezultatul pe placul vostru?

Proceduri estetice:

6 operaţii de modelare a nasului, suferite în timpul carierei lui de boxer, şi lifting facial.

Toate femeile au invidiat-o pe Priscilla Presley când s-a afişat de prima oară la braţul lui Elvis. Dar nu numai statutul ei de aleasă a Regelui Rock 'n' Roll-ului a stârnit gelozia printre admiratoarele cântăreţului, ci şi frumuseţea ei deosebită. Şi tocmai pentru că se ştia superbă, a încercat să-şi păstreze de-a lungul timpului trăsăturile desăvârşite. Ce părere aveţi: a reuşit?

Proceduri estetice:

implanturi în obraji, injecţii în buze, botox, ridicarea sprâncenelor şi rinoplastie.

Jessica Lange a fost întotdeauna o femeie aprigă şi această caracteristică i-a fost afişată pe chip în mai toate filmele în care a jucat. Însă, în urma procedurilor de înfrumuseţare pe care le-a urmat, a ajuns să arate ca o adevărată vrăjitoare. Nu sunteţi de acord că a mers prea departe cu retuşurile estetice?

Proceduri estetice:

lifting facial, sprâncene ridicate şi botox.