(P) Sportul fără febra musculară e ca înghețata fără calorii

Nu-i așa că te-ai enervat deja când ai văzut noile colecții de primăvară de prin magazine? Pentru că, desigur, fustele scurte și rochițele atât de frumoase necesită o siluetă bine proporționată, dar mai ales tonifiată. Iar pentru asta, dieta nu e de ajuns, trebuie și ceva exerciții fizice.

Numai că iți amintești cu foarte mare neplăcere de febra musculară pe care ți-au provocat-o primele zile în care ai început să dezmorțești lenea de peste iarnă.

Intotdeauna începi cu entuziasm, îți faci planuri mărețe, tragi tare. Și apoi, după o zi-două, când începe să doară, renunți la tot. Te gândești că o să te reapuci când  iți trece, dar știi și tu că nu-i așa, s-a dus tot cheful. Nu-ți surâde deloc perioada în care te miști ca un urs bătrân și bolnav. Abia ridici cana de cafea la gură, ce să mai zicem de alte ore de sport. Dar cum ar fi dacă ai ști că poți să scapi rapid de neplăcerile astea?

Folosește Refenum Ice de la primul semn de durere și iți poți continua liniștită programul de exerciții fizice, care te duc cu fiecare pas mai aproape de silueta mult dorită.

O combinație de menthol, ulei de eucalipt și dexpantenol, gelul Refenum Ice este soluția rapidă pentru orice fel de dureri musculare șii articulare.  La fel de repede ca aplicarea unei pungi cu gheață, Refenum Ice îngheață durerea, însă efectul său durează mai mult.

Pentru că efortul și voința ta trebuie susținute, iar drumul până la reușită nu e deloc ușor. Dar pentru că nu renunți, Refenum Ice iți e alături, pas cu pas. Iar privirea admirativ-invidioasă a colegelor și prietenelor va fi o recompensă pe măsură.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA