Catherine Zeta-Jones, răvășitoare pe covorul roșu!

Celebra actriță și-a lăsat soțul acasă pentru a-și face apariția la premiera peliculei ”Dad`s Army”, din Londra, la brațul altor… seniori!

catherine
Catherine Zeta-Jones a strălucit pe covorul roșu

Toate privirile au fost ațintite asupra actriței în vârstă de 48 de ani care a pășit pe covorul roșu, marți seară, alături de veterani britanici.

'Dad's Army' World Premiere at the Odeon, Leicester Square, London Featuring: Catherine Zeta-Jones, Chelsea Pensioners Where: London, United Kingdom When: 26 Jan 2016 Credit: WENN.com
La premiera peliculei ‘Dad’s Army’

Soția lui Michael Douglas a avut o apariție spectaculoasă la acest eveniment, purtând o rochie albastră, despicată pe un picior, marca casei de modă Elie Saab.

World Premiere of 'Dad's Army' - Arrivals Featuring: Catherine Zeta-Jones Where: London, United Kingdom When: 26 Jan 2016 Credit: Lia Toby/WENN.com
A purtat o rochie Elie Saab

Cu un decolteu amețitor, și un detaliu inedit în zona taliei, rochia i-a asigurat actriței o apariție de neuitat la acest eveniment.

Cât pe ce să aibă un accident vestimentar
Cât pe ce să aibă un accident vestimentar

Un amănunt era, însă, să compromită defilarea pe covorul roșu al vedete: vântul. O simplă pală de vânt era cât pe ce să dezvăluie mai mult decât era cazul. Din fericire, actrița a fost pe fază și nu a lăsat ca nimic să-i compromită apariția.

Sursa foto: Wenn