Cine a dat greș și cine a strălucit la BAFTA TV Awards? Iată ce apariții au avut starurile!

A fost un eveniment mult așteptat de către starurile britanice de televiziune, dat fiind faptul că unele dintre ele au avut ocazia să plece acasă cu un trofeu BAFTA pentru rolurile jucate în diverse seriale de televiziune.

Câteva dintre aparițiile reușite de la BAFTA TV Awards

De aceea, covorul roșu al premiilor BAFTA a fost locul de întâlnire pentru mai multe actrițe îndrăgite. Claire Foy, actrița din ”The Crown”, Charlotte Riley, Joan Collins, Thandie Newton s-au numărat printre cele care au dat curs invitației la BAFTA TV Awards 2017.

Din păcate, nu toate starurile prezente pe covorul roșu au respectat codul vestimentar al evenimentului, unele dintre ele optând pentru ținute prea casual, în timp ce altele au ținut să îmbrace rochii mult prea sofisticate, din dorința de a epata.

Au fost, desigur, și staruri care au dozat perfect ținuta la acest eveniment, afișând pe covorul roșu un look desăvârșit. Haideți să le vedem și noi pe acelea care au epatat plăcut, dar și pe cele care n-au reușit să impresioneze la capitolul vestimentație!INAPOI LA PRIMA PAGINA