Extravaganță! Beyonce a imbrăcat-o pe Blue Ivy cu o rochie de 26.000 $

Citeste tot despre:

, ,

Beyonce nu se uită la bani când vine vorba de garderoba fiicei sale de cinci ani. Micuța Blue Ivy a purtat la premiera hollywoodiană a filmului ”Beauty and the beast” o rochie Gucci în valoare de 26,000 de dolari.

Beyonce-Ivy

E drept, nu e prima oară când Blue Ivy îmbrăcă o ținută Gucci, mai ales că ea și mama ei sunt imaginile brandului. Totuși, cea mai recentă ținută purtată de copila de cinci ani i-a revoltat pe internauți, dat fiind faptul că valoarea ei se ridică la 26,000 de dolari.

Beyonce1

Beyonce

Mulți s-au întrebat dacă nu cumva artista pop îi transmite un mesaj greșit fiicei sale, având în vedere că toate ținutele pe care le îmbracă aceasta costă mii de euro. Noi nu putem să nu ne întrebăm, însă, cum se va descurca tânăra mămică când or să vină și gemenii pe lume. Oare cât mii de euro vor pleca din buzunarul divei pe hăinuțele bebelușilor săi?

Beyonce-gemeni

Și Beyonce a îmbrăcat o rochie semnată de casa de modă Gucci, care i-a venit perfect. A accesorizat această rochie în culoarea anului cu o pereche de încălțăminte Alaia și cu bijuterii Kimlberly McDonald.

foto: Beyonce.comINAPOI LA PRIMA PAGINA