Fără sutien și cu bluze transparente. Miranda Kerr și Riri, două dintre divele cu sânii la vedere

Fie că sunt posesoarele unui bust generos, sau din contră, a unei perechi de sâni mici, vedetele nu se dau înapoi din a-și etala calitățile cu care mama natură le-a înzestrat. Chiar dacă a fost vorba de un accident, sau au intenționat să apără fără sutien și în bluze transparente care au lăsat la vedere tot, aceste vedete sunt cap de listă în ceea ce privește goliciunea.

Și Rihanna este fana rochiilor transparente și, ca să fie totul și mai piperat, a purtat ceva sclipitor, care să atragă atenția.

Aceste femei faimoase nu sunt rușinate să plece de acasă fără sutien, chiar și în fața camerelor de filmat la evenimentele oficiale, fie pentru o ieșire în oraș, cinștiente fiind de faptul că paparazzi sunt pe urmele lor. Și mai nebunească nu este lipsa sutientului, ci îndrăzneala de a purta ținutele transparente sau semi-transparente prin care s-a văzut totul. Dacă Riri a ales să apară într- rochie prețioasă ca cea argintie cu care a făcut senzație la un eveniment de gală, iar Bella Hadid a apărut într-o rochie transparentă la petrecerea de după Met Gala de anul aceasta, la Miranda Kerr, faptul că a apărut cu sânii la vedere a fost un accident fericit pentru fotografi și fani.

Bella Hadid a apărut cu sânii la vedere într-o rochie transparentă la petrecerea de după Met Gala. (Splash)
Bella a fost surprinsă chiar și pe stradă cu o bluză transparentă, fără sutien. (Hepta)
Kendall Jenner este și ea iubitoare de bluze transparente și urăște să poarte sutien. Așa că și-a acoperit sânii doar cu două steluțe negre. (Hepta)
Kim Kardashian este campioana la sâni etalați prin fața camerelor de fotografiat. (Hepta)
Miranda Kerr a ridicat mâna și s-a văzut totul. Nu a purtat sutien pe sub bluza din dantelă. (Hepta)

Foto: Hepta, Getty, Arhiva OK, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA