Daniel Craig și Eddie Redmayne, cei mai cool actori de la gala Into Film Awards

Fără îndoială, James Bond a fost cel mai sexy, dar și cel mai vânat actor de la gala Into Film Awards, eveniment care s-a desfășurat marți seara la Leicester Square Odeon, Londra. 

Daniel Craig, un sex simbol la Hollywood, cunoscut mai ales pentru rolul de băiat rău, justițiar, din seria cu agentul 007 nu putea lipsi de pe lista invitaților. Pe cât de sexy este în rolul lui James Bond, pe atât de chipeș este și  în realitate, căci Craig a făcut senzație pe covorul roșu, arătând extraordinar de bine și cu o atitudine relaxată. Actorul de 49 de ani a încins spiritele cu apariția sa, fiind îmbrăcat smart casual, într-un stil simplu, dar de impact. Daniel a ales o cămașă albă, peste care a suprapus un cardigan negru cu nasturi și o jachetă de piele închisă la culoare. În ceea ce privește partea de jos a ținutei, Craig a optat pentru o pereche de pantaloni din denim bleumarin și pantofi oxtford maro.

O altă prezență masculină notabilă la acest eveniment a fost cea a actorului Eddie Redmayne. Câștigătorul premiului Oscar în 2015 a apărut pe covorul roșu înttr-un costum casual bleumarin, un tricou alb și pantofi sport. Ca și Craig, Eddie a ales să poarte suprapuneri, peste tricoul alb adăugând un cardigan bej cu nasturi și sacou bleumarin.

Gala Into Film Awards se organizează în fiecare an în martie și își propune să sărbătorească cei mai buni tineri regizori, recenzori, cei mai talentați adolescenți din cluburile de film și profesorii lor, împreună cu gazde celebre care vin pentru a-i sprijini și inspira.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA