Nicole Kidman și Julianne Moore au purtat aceeași rochie. Cui îi vine mai bine?

Se întâmplă adesea ca celebritățile să poarte același model de rochie, pentru că designerii rar crează o ținută unicat, care nu mai poate fi achiziționată de nimeni altcineva. Dacă noile colecții le inspiră pe vedetele de la Hollywood, iar afinitatea pentru un anumit designer punctează și ea, atunci se poate întâmpla ca în situația următoare – două mari actrițe să poate rochii asemănătoare, create de același designer, la două evenimente diferite, la doar o zi diferență.

Julianne Moore

Duminică seara, Julianne Moore a fost gazdă  la o cină organizată de o companie de beauty în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Actrița în vârstă de 56 de ani a purtat o superbă rochie creată de Giambattista Valli Couture, ținută care face parte din colecția de primăvară 2017 a casei de modă. Tot ceea ce putem spune este că verdele de pe rochie, în tendințe anul acesta, a făcut un contrast frumos cu părul roșcat al lui Julianne. Creația dintr-un material fluid, cu imprimeu floral, a fost o a alegere potrivită, mai ales că volanele de pe top, mâneca lungă și bufantă, dar și broderia din jurul taliei și gâtului a dat un aer de eleganță întregului outfit.

Nicole Kidman

Ca și Julianne, Nicole Kidman a purtat și ea o creație Giambattista Valli din aceeași colecție de primăvară 2017, foarte asemănătoare cu cea a colegei sale de breaslă, dar, surprinzător, cu o zi înainte de Moore. Mai exact, Kidman a apărut pe covorul roșu de la Goldene Kamera, Hamburg, sâmbătă seara, într-o rochie vaporoasă cu imprimeu floral, de data aceasta de un roz pal. Ținuta a fost accesorizată cu volane pe mâneci și pe piept și cu un guler înalt, brodat cu aplicații strălucitoare.

În timp ce, cele două rochii posedă o mulțime de similitudini, nu putem nega faptul că fiecare a ales culoarea potrivită în funcție de nunața părului și a pielii. Exuberanța tinerească a acestei rochie funcționează bine atât pentru Nicole, cât și pentru Julianne. 

Foto: Hepta, Getty Images

 INAPOI LA PRIMA PAGINA