Regina Letizia a Spaniei a debordat de frumusețe la cea mai recentă apariție

Regina Spaniei este cunoscută, iubită și apreciată pentru stilul său vestimentar tineresc, modern, unicat, iar marți a arătat din nou că poate fi o regină decentă, dar în același timp la modă și fermecătoare, chiar și la 44 de ani. Ieri, Letizia a arătat mai tânără ca niciodată pe scena de la premiile literaturii ‘Gran Angular’ și ‘El Barco De Vapor’, eveniment care s-a desfășurat la Casa de Correos din Madrid.

Regina Spaniei este de-a dreptul fermecătoare. (Getty)

Deși ținuta ar putea părea banală pentru mulți – cămașă albă și pantaloni negri, specific ținutelor business, ei bine, combinația de nonculori a fost una clasică, însă nu și designul hainelor, cu tăieturi moderne, care i-au scos în evidență calitățile. Dacă în pantaloni negri evazați am mai văzut-o, este pentru prima oară când asociează la acest model o cămașă albă, dintr-un material casul, cu umerii goi, care i-a evidențiat perfect clavicula și mâinile fine.

Outfitul Letiziei a fost foarte apreciat. (Getty)

Combinația de pantaloni cu talie înaltă și cămașă, la care a adăugat pantofi cu toc, a făcut-o pe Letiția să pară și mai slăbuță, dar în același timp mult mai înaltă, un truc des folosit de femeile de pretutindeni pentru a părea mai zvelte, mai ales când sunt minione și au câteva kilograme în plus.

Letizia a înmânat premiile pentru cei mai buni autori din Spania. ( Getty)

Deși mamă a două fetițe de 9, respectiv 11 ani, regina este demnă de toate aprecierile la fiecare eveniment și niciodată nu-și arată vârsta. Cu o coafură și un machiaj impecabil, Letizia a fost prezentă la eveniment pentru a prezenta premiile pentru cei mai buni autori din țară.  Ea este una dintre cele mai muncitoare capete regale și nu dă înapoi din a-și îndeplini îndatoririle regale, fără ajutorul soțului său, regele Felipe.

Cămașa cu umerii goi i-a dat o alură de tinerică. (Getty)

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA