Iulia Albu îşi lansează prima colecţie vestimentară FOTO

Mai întâi a fost manechin. Apoi, fashion editor. Acum, cochetează și cu designul vestimentar. Iată ce creații a realizat până acum.

Iulia Albu designer vestimentar prima colectie

A început cu bijuteriile, iar acum a trecut și la haine. După cercei, broșe, brățări și măști, Iulia Albu și-a pus semnătura și pe câteva piese vestimentare. Jurata emisiunii “Bravo, ai stil!” a creat câteva rochii de mireasă atipice, dar numai pe comandă – de unde și prețul la fel de… exclusivist (între 6.440 şi 35.880 lei!).

bijuterii Iulia Albu

“Nu cred în a vinde cantitate. Brandul meu nu se bazează pe producție industrială, nici în ceea ce privește bijuteriile, și cu atât mai puțin în ceea ce privește linia vestimentară pe care o voi lansa în curand și care este deja disponibilă pe www.shop.iulialabu.com”, a spus ea pentru kfetele.ro.

„Fiecare clientă a brandului Iulia Albu beneficiază de trei ședințe de consultanță în urma cărora se construiește împreună cu ea, piesă cu piesă, rochia pe care urmează să o poarte. Fiecare rochie spune o poveste, iar fiecare poveste este unică.”

Tocmai de aceea, Iulia Albu nu creează două piese identice, iar o rochie poate fi „construită” şi timp de şase luni, fiecare detaliu fiind lucrat minuţios, ca în cazul celui mai scump model, “La Karinne”, care are peste 8.000 de perle naturale aplicate manual.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA