Melania Trump, o Bond Girl la prima sa vizită oficială în Franța

Este o divă, cu un simț estetic înnăscut și, acum, la prima sa vizită oficială la Paris, Melania Trump a demontrat că merită din plin titlul de cea mai elegantă, rafinată și cu atitudine Primă Doamnă. Nu degeaba a fost model de top, căci știe cum să se îmbrace, potrivit protocolului, dar să fie în același timp foarte cool, impresionând prin simpla ei prezență.

A ales un costum de inspirație masculină la plecarea de la Casa Albă.

Este de o eleganță ieșit din comun, iar ieri, la plecarea spre capitala Franței, a fost demnă de o apariție de podium, într-un costum prețios marca Escada, cu sacoul purtat pe umeri, într-un stil modern. După ce s-au întors din cea de-a doua călătorie internațională de stat, Melania și Donald Trump au plecat aseară de la Washington D.C, având ca destinație finală Parisul, pentru o întâlnire oficială de Ziua Bastiliei cu Președintele Macron și soția sa, Brigitte.

Absolut superbă în outfitul de la Escada.

Prima Doamnă  a plecat în glorie de la Casa Albă, într-un spectacol vestimentar în care ea a fost regina colecției. Elegantă prin simplitatea outfitului, Melania a optat pentru un ansamblu negru format din pantaloni și sacou, decorat cu ornamente de culoare alb pe margini. A completat ținuta cu o bluză simplă și o curea în talie, alături de pantofii stiletto negri și nelipsiții ochelari de soare.

A schimbat ținuta monocromă pe un deux-pieces de un roșu aprins.

Dacă la plecare ținuta sa a fost una cu influențe puternic masculine, monocromă, la sosirea pe aeroportul din Paris, Melania a fost de o frumusețe covârșitoare în costumul roșu aprins care a luat ochii tuturor. S-a îmbrăcat spectaculos special pentru întâlnirea cu omoloana sa franceză, în așteptarea paradei de 14 iulie.

Este cea mai frumoasă, elegantă și cu atitudine Primă Doamnă, o Bond Girl la Casa Albă.

Aeronava Air Force One a aterizat în această dimineață pe un  aeroport din Paris, iar agenda Melaniei va fi una plină în zilele următoare, așa că ne așteptăm să schimbe mai multe ținute, dar cea mai așteptată apariție va fi marcată de confruntarea stilistică cu Prima Doamnă a Franței. A schimbat costumul negru pe un deux-pieces roșu ca focul, o combinație de fustă cloș și sacou cu nasturi, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, tot roșii. Această vizită vine la doar cinci zile de la întoarcerea de la summit-ul G20. Dacă toți ochii au fost țintiți asupra ținutei, noi am remarcat o nouă coafură marca Melania Trump. Și-a prins părul într-un coc lejer și a arătat ca o Bond Girl cu ochelarii de soare la ochi și cu mersul apăsat.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA