Aceasta este noua casă a cuplului Jolie-Pitt?

Acum trei luni, aflam că Angi și Brad s-au mutat într-o casă din sud-estul Londrei, pentru ca celebrul actor să poată lucra în tihnă la cel mai recent proiect cinematografic al său. Și deși nu am văzut încă fotografii oficiale cu respectiva reședință, știam că e vorba de una cu opt dormitoare, ”în genul Casei Albe”, pentru care celebrul cuplu scotea din buzunar, lunar, nu mai puțin de 21.000 de dolari.

51985737 Actress Angelina Jolie and her kids Pax, Shiloh and Zahara are seen arriving on a flight at LAX airport in Los Angeles, California on March 2, 2016. The family was returning from Cambodia where Angelina spent the last 3 months filming the documentary 'First They Killed My Father'. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Cei doi și copii lor nu stau niciodată prea mult într-un singur loc

Zilele trecute, însă, am aflat că cei doi și-au adăugat încă o reședință pe lista de proprietăți. Este vorba de o casă în Andratx, Spania, un oraș situat în partea de vest a Mării Mediterane, care oferă o priveliște uluitoare spre coastă.

Această informație a ieșit la iveală după ce un ziar local, ”Diario de Mallorca”, a titrat că cei doi actori celebri sunt noii locuitori ai micuțului orășel. Se pare că soții Jolie-Pitt au fost de acord să plătească 2, 65 milioane de lire sterline  pentru această locuință. ”Brad Pitt s-a îndrăgostit de Insulele Baleare după ce a filmat aici cel mai recent film al său, și de aceea ne-a rugat să-i găsim o casă aici”, povestea Alessandro Proto, agentul imobiliar prin intermediul căruia Brad și Angi au cumpărat această somptuoasă locuință.

casa-brad-pitt-angelina-jolie
Se presupune că aceasta este noua lor proprietate

Vila, situată pe coastă, are opt dormitoare, două spații de recreere, o grădină imensă și o piscină atractivă.

casa angelina jolie brad pitt
Casa are opt dormitoare, o grădină imensă și piscină

Din păcate, informația nu a fost confirmată încă de cei doi actori, așa că nu se știe dacă această poveste este veridică sau nu. Amintim că Brad și Angi mai dețin și un castel medieval în sudul Franței, pentru care au cheltuit 60 de milioane de dolari.

casa angelina jolie
Priveliștea noii case

În mai 2015, cei doi au listat pe site-urile de specialitate apartamentul de cinci camere din orașul New Orleans, încercând să obțină pe el 6,5 milioane de dolari. Însă cum nu s-au găsit cumpărători, cei doi au scăzut prețul până la 5,65 milioane de dolari.

Cei doi mai au, desigur, și o proprietate în Los Angeles.

foto: publicația online Diario de Mallorca