Acest celebru jucător de tenis are probleme în mariaj

A fost numărul 1 mondial în topul ATP, iar acum a căzut până pe poziția a patra, ca urmare a unei evidente lipse de formă. După ce odată părea de neînvins, acest mare jucător are probleme în carieră și asta din cauza a ceea ce se întâmplă în viața lui personală. Cel puțin asta se vorbește prin lumea tenisului, iar numele în cauză este cel al sârbului Novak Djokovic, căsătorit din 2014 cu iubita lui din copilărie, Jelena.

Cei doi sunt căsătoriți de trei ani
În aprilie, o Jelena Djokovic însărcinată îl urmărea pe Novak la Monte Carlo.

Cel care a vorbit despre problemele în mariaj ale sârbului este fostul mare jucător de tenis John McEnroe, care a declarat că Djokovic are probleme extrasportive, care țin de starea mentală, și pe care l-a comparat din acest punct de vedere cu jucătorul de golf Tiger Woods.

Într-un comentariu pentru postul BBC, John McEnroe a spus: „Are probleme cu soția lui, pare defazat și nu mai este deloc jucătorul pe care-l știam.”

Novak, 30 de ani, are o relația cu actuala lui soție, Jelena, 31 de ani, încă din 2005 și se știu din timpul liceului. Cei doi s-au căsătorit în 2014, nunta având loc în localitatea Sveti Stefan din Muntenegru.

Aceste zvonuri sunt greu de crezut, având în vedere că soția lui Djokovic este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, cei doi fiind deja părinții unui băiețel de doi ani, Ștefan.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA