Adriana Lima se iubește cu Ryan Seacrest?

Se zvonește în presa internațională că între modelul Adriana Lima și prezentatorul Ryan Seacrest s-ar fi înfiripat ceva atunci când au fost plecați la Jocurile Olimpice de la Rio, luna trecută.

adriana-lima-ryan-seacrest
Se zvonește că cei doi ar forma un cuplu

Se pare că timpul petrecut împreună a făcut-o pe Adriana Lima să-l privească cu alți ochi pe Ryan Seacrest. Potrivit E! Online, cei doi s-ar fi îndrăgostit unul de celălalt, iar acum formează un cuplu. De altfel, această ipoteză este susținută și niște fotografii surprinse de paparazzi zilele trecute, pe când cei doi s-au bucurat de o cină romantică în New York.

E drept că cei doi n-au confirmat până acum acest lucru, însă noi credem că Ryan și Adriana ar face un cuplu chiar frumos.

De altfel, Ryan a mai avut relații cu femei frumoase și celebre. Acesta s-a iubit până acum cu Julianne Hough (timp de trei ani), cu artista mexicană Paulina Rubio și cu modelul Sports Illustrated Dominique Piek.

La rândul ei, Adriana, a divorțat anul acesta de starul NBA sârb Marko Jaric, după un mariaj de cinci ani. Iar în 2001, s-a iubit cu Lenny Kravitz, cu care s-a și logodit în 2002, dar cu care n-a mai ajuns la altar, căci s-au despărțit în același an.

foto: hepta