Adulterul este ”meseria” lor! Ei sunt infidelii de la Hollywood!

Citeste tot despre:

, , ,

Nimeni nu intră o relație gândindu-se că o să-nșele sau că o să fie înșelat. Cu toate acestea, oricui i se poate întâmpla să calce strâmb sau să afle că partenerul lui i-a trădat încrederea. Și să nu credeți că la Hollywood nu se întâmpla asta. Ba dimpotrivă! Multe mariaje celebre s-au destrămat tocmai din cauza amantlâcurilor.

Iată, așadar, cine din rândul vedetelor a călcat strâmb și cum au stat lucrurile după acest moment!

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger shopping for cigars in Mayfair

Înainte de 2011, toți credeau despre Arnold că este un actor bine cotat cu o familie fericită, fiind căsătorit de multă vreme cu Maria Shriver și având împreună patru copii.

Ei bine, în luna mai a acelui an, ”Los Angeles Times” titra că celebrul actor a avut o aventură cu menajera, o femeie pe nume Mildred Baena, și că cei doi sunt părinții unui băiat născut în octombrie 1997. Culmea este că în septembrie 1997, și Maria Shriver, pe atunci soția lui Arnold, a dat naștere unui copil.

Și din păcate, aceasta n-a fost singura aventură pe care Arnold a avut-o. Se pare că actorul a mai avut o relație și cu actrița Brigitte Nielsen, alături de care a jucat în filmul ”Red Sonja”, în 1985. Cei doi s-au iubit chiar înainte cu un an ca Maria Shriver să-i devină soție lui Arnold.INAPOI LA PRIMA PAGINA