Andrea Bocelli, la plajă alături de tânăra sa soție. Uite cât de bine arată împreună!

S-au căsătorit în 2014 și au împreună un copil de 5 ani pe nume Virginia. În ciuda unei diferențe de vârstă de 25 de ani, cântărețul italian de operă și frumoasa sa soție, managerul Veronica Berti, arată foarte bine împreună. După un turneu solicitant în Europa, renumitul tenor în vârstă de 58 de ani a luat o pauză și a plecat în vacanță alături de mai tânăra sa soție.

Se iubesc de mai bine de 15 ani.

El este orb de la vârsta de 12 ani, dar acest handicap nu l-a oprit din a reuși tot ceea ce și-a propus. Are o carieră de succes, trei copii superbi, din care unul cu actuala soție, și o nevastă care arată impresionant. Renumitul Andrea a optat pentru a-și păstra hainele pe el într-o zi însorită, în timp ce soția sa a atras toate privirile cu un trup ca tras prin inel, într-un costum de baie cu flori. Atât de multă dragoste între cei doi, încât soția binevoitoare chiar i-a aranjat părul deranjat de rafalele de vânt și l-a ajutat să coboare de pe barca pe care și-au petrecut câteva ore.

El are 58 de ani, iar ea 33, și formează un cuplu superb.

Cei doi au spus un „DA” răspicat în 2014 în Toscana, într-o zi cu o semnificație aparte pentru cuplu, 21 martie, la doi ani de la nașterea fetiței lor. Sunt împreună de 15 ani și par să se iubească ca la început.

Foto: Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA