Are stil! De ce este potrivită iubita lui Harry, Meghan Markle, pentru rolul de prințesă

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 19: Meghan Markle attends the Global Gift Gala Dinner & Auction to raise funds for the Eva Longoria Fund & Caudwell Children, ME London Hotel, The Strand, on Tuesday November 19, 2013 in London, England, UK.
Meghan Markle

Rămâne de văzut dacă povestea de iubire dintre Prințul Harry și actrița din serialul Suits, Meghan Markle, în vârstă de 35 de an, are șanse să devină ceva foarte serios. Cu toate acestea, admiratorii regali au început deja să construiască scenarii și să se gândească cât de potrivită ar fi actrița americană pentru rolul de prințesă în Regatul Britanic.

Din punct de vedere al stilului, Meghan pare să aibă ce-i trebuie pentru a crea, la rândul ei, ceva de genul “Kate Effect” atunci când ajunge la palat.

Meghan pare să adopte un stil elegant mai degrabă decât îndrăzneț sau sexy, așa cum observăm la numeroase vedete de la Hollywood, ba chiar am putea spune că este ceva apropiat de ce ne arată Kate Middleton în aparițiile ei oficiale.

În primul rând că actrița este pasionată de modă, lucru demonstrat de lansarea colecției sale de haine pentru retailerul canadian Reitmans. Mai mult, hainele au prețuri pentru toate buzunarele, așa că vedeta nu are gusturi extravagante, lucru pe placul supușilor britanici.

Fiecare prințesă are un designer favorit, iar Meghan  nu face excepție, căci actrița este foarte bună prietenă cu creatorul de modă francez Roland Mouret.

Dacă numele Ducesei de Cambridge a devenit sinonim cu cel al rochiei-haine, ei bine, și Meghan este un mare fan al hainelor din lână și trenciurilor elegante, purtate pe deasupra ținutelor șic.

Stilul elegant al lui Meghan este departe de a fi scorțos, căci actrița știe să adauge o notă de culoare în ținutele ei, alegând fuste cu imprimeuri sofisticate pentru a scoate o ținută all black din monotonie. Și exemplele pot continua.INAPOI LA PRIMA PAGINA