Ashton Kutcher a înșelat-o pe Mila Kunis? Mare scandal în familia artistului!

În weekend, o publicație străină a relatat că Ashton Kutcher a înșelat-o pe soția sa, actrița Mila Kunis, cu o tânără brunetă, a cărei identitate e necunoscută. Surpriza? Actorul n-a lăsat lucrurile așa și a luat o poziție oficială, prin intermediul contului său de Twitter.

Mila și Ashton au împreună doi copii

Ashton Kutcher a fost surprins la sfârșitul lunii trecute urcând la bordul unui avion privat alături de o tânără domnișoară, cu care a și sosit la aeroport. După cum era de așteptat, presa de scandal, mai exact publicația „Star”, care a intrat în posesia fotografiilor obținute de un paparazzo vigilent, a speculat că bruneta în cauză este, de fapt, amanta lui Ashton, cu care acesta a plecat într-o escapadă amoroasă.

Ei bine, conștient de impactul acestei informații apărute în presă, Ashton a ținut să ia măsuri, preferând să spună adevărul chiar el. Actorul în vârstă de 39 de ani a precizat public, prin intermediul contului lui de Twitter, că femeia în cauză era o verișoară, nicidecum vreo femeie cu care a plecat el în vacanță. ”Ar fi trebuit să o auziți pe Mila cât de supărată era că am petrecut ziua cu verișoara noastră. Îmi pare rău, mătușă Jodie pentru lipsa de integritate a acestor publicații”, a menționat Ashton.

Ashton Kutcher a fost căsătorit 6 ani cu Demi Moore

Amintim că Ashton și Mila sunt împreună din 2015, anul trecut ajungând și la altar. Cei doi au o fetiță și un băiețel, Wyatt și Dmitri. Anterior, Ashton a fost căsătorit cu actrița Demi Moore, de care a divorțat în urma unor zvonuri privind infidelitatea actorului.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA