Atipic Beauty, despre modă şi frumuseţe dincolo de aparenţă FOTO

De 10 ani încoace, celebritățile și designerii își dau mâna pentru o cauză nobilă.

14716254_1433844856643110_8908336759098334493_n

Un eveniment devenit tradiție, Gala Atipic Beauty demonstrează an de an ca dizabilitatea nu este un motiv să nu trăiești frumos și demn. Magda Coman, frumusețea în scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment, cu ani în urmă, știe cel mai bine acest lucru. Ea a învățat să transforme orice “nu” în “da”, prin forțe proprii! E un exemplu de urmat, un model de voință și perseverență.

Gala Atipic Beauty, orchestrată de Alin Gălăţescu, nu se rezumă doar la o paradă a modei. În spatele acestui eveniment, sunt oameni cu sufletul deschis, oameni care își doresc să contribuie la schimbarea mentalității și care își doresc să facă bine aproapelui lor.

Realizată cu sprijinul partenerului extern principal Acibadem Hospitals Group şi cu cel al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, gala a avut loc la Palatul Parlamentului, având-o ca gazdă pe Andreea Marin – care a purtat o creaţie a designerului basarabean Nadya Gudumak, fondatoare a brandului vestimentar Nikita Rinadi.

Pe podium au urcat 20 de modele imobilizate în scaune cu rotile, care au prezentat creaţiile a 10 designeri cu suflet mare şi creativitate pe măsură: Eli LăsleanAgnes Toma, Simona Semen, Cristina Nichita, Marie Ollie by Don Arthur, Aleha Toncea, Crina Moldovan, Luminiţa Balazs, Tina Olari şi TRENDS by Adina Buzatu.

Şi, pentru că muzica este ca un balsam pentru suflet, evenimentul a fost întregit de două recitaluri speciale: Amadeus şi Alexandra Uşurelu & The Muse Quartet.INAPOI LA PRIMA PAGINA