Bella Hadid și Selena Gomez, în război. Cum vor să-l cucerească pe The Weeknd?

S-au despărțit anul trecut și, chipurile, au rămas prieteni chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Asta până a apărut în peisaj Selena Gomez, iar cântărețul și-a îndreptat atenția asupra ei și a uitat de prietenia cu fosta.

selena-gomez-bella-hadid
Duel pe rețelele de socializare

Bella Hadid și Selena Gomez sunt pregătite de atac. Ce-au în arsenal? Una dispune de amintiri periculoase și un trup de supermodel Victoria`s Secret, iar cealaltă are avantajul fiorului de început și un trup la fel de fierbinte. De unde știm? Din declarațiile lor publice de pe Instagram.

Prima a fost Selena Gomez, care după ce a apărut în poze cu mai noul iubit The Weeknd, a dorit să demonstreze public că are cu ce, postând o imagine destul de sexy în care și-a lăsat la vedere tot spatele.

Bineînțeles, Bella a simțit amenințarea și a vrut să le reamintească tuturor că – până la urmă – doar una dintre ele este supermodel, așa că a postat câteva instantanee în care apare într-un costum de baie foarte decoltat.

NEW YORK, NY - MAY 02: The Weeknd (L) and Bella Hadid attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Bella Hadid și The Weeknd au avut o relație on-off timp de doi ani

Hm, cine câștigă duelul? Sigur cântărețul The Weeknd, care se poate lăuda cu una bucată fostă iubită extrem de sexy și cu o actuală la fel de sexy.

captura tmz
Așa au fost surprinși Selena și The Weeknd în urmă cu câteva zile

Cât despre cine pierde, am îndrăzni să spunem că Selena Gomez, căci fanii au criticat-o destul pentru această fotografie, mai ales după un discurs ținut recent despre indecența pe rețelele de socializare și despre fetele care ajung să facă asta. În plus, faptul că aceasta a decis să șteargă fotografia postată înseamnă că a realizat că mișcarea n-a fost una tocmai inteligentă, mai ales că dispunea și de alte arme pentru a-l cuceri pe cântăreț.

foto: Instagram, arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA