Ben Affleck luptă cu dependența de alcool. Uite-i mesajul!

Actorul Ben Affleck a dezvăluit marți că a terminat tratamentul pentru dependența de alcool, după ce a fost internat la o clinică de profil. Starul de la Hollywood, despre care se știa că are probleme serioase cu alcoolul, dar și cu femeile, a încercat în nenumărate ori să scape de viciile care, practic, i-au distrus căsnicia și aproape că i-au ruinat cariera. Atât soția, Jennifer Garner, cât și prietenii, unul dintre ei fiind Bradley Cooper, l-au susținut și l-au ajutat în acest proces de refacere.

Încă din 2001 Ben s-a confruntat de nenumărate ori cu dependența de alcool și cea mai recentă apariție publică a sa a fost anul acesta la Premiile Oscar de pe 26 februarie. Affleck, care are trei copii cu soția sa, cu care încă nu se știe sigur în ce relații mai este, după ce căsnicia lor a trecut prin numeroase suișuri și coborâșuri, culminate de certuri, despărțiri, împăcări și amenințări cu divorțul, a dezvăluit secretul care l-a determinat să facă primul pas către recuperare. Menționăm că la începutul anului, Affleck a fost surpins cu o blondă, nuntriționistul Lizabeth Weaver, care îl ajuta în eforturile sale de a se lăsa de băut.

Într-un mesaj distribuit pe pagina sa de Facebook, câștigătorul a două premii Oscar a spus : „Am terminat tratamentul pentru dependența de alcool, ceva cu care m-am confruntat în trecut și cu care voi continua să mă lupt. Vreau să trăiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Vreau ca copiii mei să știe că nu este nicio rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie și să fii sprijin  pentru cineva care are nevoie de ajutor, dar se teme să facă primul pas „.

Affleck, care s-a despărțit de Garner în 2015, dar niciodată nu au divorțat, i-a mulțumit soției sale și prietenilor că au fost lângă el: „Sunt norocos să am dragostea familiei și a prietenilor, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care m-a sprijinit și a avut grijă de copiii noștri cât timp am făcut ce mi-am propus să fac.”, scris actorul.

Actorul, care știe din experiența proprie cum un alcoolic în familie poate afecta viața copiilor, căci propriul său tată Timotei s-a luptat cu aceeași dependență și s-a despărțit de mama lui Affleck, Chris, când actorul avea doar 12 ani, spunea într-un interviu în 2012: „A fost dificil. Când un părinte este alcoolic, este greu. A fost un pic înfricoșător, dar apoi și-a revenit când aveam 20 și ceva de ani și nu a mai pus gura pe alcool. „. Se pare că și el vrea să facă același lucru acum, pentru a da un exemplu bun copiilor săi și, poate, pentru a reveni la sentimente mai bune cu Jennifer Garner.

Uite și alte celebrități care au fost internate la dezalcoolizare!

Clienții VIP ai centrelor de reabilitare și dezintoxicare

Foto: Arhiva OK!, FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA