Ben Affleck și Jennifer Garner își mai dau o șansă! Au renunțat la divorț!

Citeste tot despre:

,

Nimeni nu mai spera și nu se mai aștepta la asta! La aproape doi ani de la despărțire, actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au hotărât să mai dea o șansă relației lor.

Au decis să mai dea o șansă mariajului lor

Potrivit revistei ”People”, Ben și Jennifer formează din nou un cuplu! Actorii au decis să mai dea o șansă mariajului lor, anulându-și divorțul. Și deși informația n-a fost confirmată de niciunul dintre aceștia doi, surse din anturajul acestora dau asigurări că împăcarea este un fapt cert.

“Jen a anulat divorţul”, a declarat sursa, dezvăluind că decizia a venit din partea lui Garner, în vârstă de 44 de ani. “Chiar vrea să rezolve lucrurile dintre ea şi Ben. Vor sa mai încerce o dată. Există mereu o şansă de reconciliere. Se iubesc. Chiar îşi iubesc mult copiii iar acei copii îşi iubesc părinţii.”, a mărturisit respective sursă pentru publicația amintită anterior.

Amintim că cele două staruri hollywoodiene s-au despărțit în iunie 2015, la o zi după aniversarea de zece a cuplului, după ce s-a aflat că Ben a avut o aventură cu bona celor trei copii ai săi, o femeie pe nume Christine Ouzounian. Ben și Jennifer sunt părinții lui Violet (11), Seraphina (8) și-ai lui Samuel (5).

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA