Beyonce a născut!

Așteptarea a luat sfârșit pentru familia Carter și pentru cei apropiați lor! Celebra artistă în vârstă de 35 de ani a născut, informează întreaga presă americană!

 

Artista a născut acum câteva zile

Ca și-n cazul primei sarcini, atunci când a venit pe lume Blue Ivy, Beyonce și Jay Z au preferat să țină în secret nașterea a gemenilor. Totuși, mai mulți apropiați au declarat pentru diverse publicații americane că gemenii celor doi artiști s-au născut în urmă cu câteva zile, într-un spital din Los Angeles.

O altă confirmare vine de la faptul că, la spital, au fost livrate două baloane, unul albastru și unul roz, care erau însoțite de un card de felicitare pe care se regăseau inițialele ”B” și ”J”. Asta s-a întâmplat la o zi după ce Jay Z și Blue Ivy (5) au fost văzuți intrând în respectivul spital.

Momentan, Beyonce și Jay Z n-au făcut niciun anunț public legat de nașterea gemenilor, însă se așteaptă ca-n zilele următoare cei doi să anunțe acest eveniment fericit din viața lor, precum și numele celor doi copii ai lor.

Amintim că Beyonce a anunțat venirea pe lume a gemenilor în luna februarie, printr-o postare pe Instagram. ”Am vrea să împărtășim cu voi fericirea noastră. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră se mărește cu încă doi copii și vă mulțumim tuturor pentru urările de bine”, declara, pe atunci, Beyonce.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA