Brad Pitt îi dă mesaje lui Jennifer Aniston! Ce are de spus?

Dovadă de maturitate! În 2005 divorțau și se aflau în mijlocul unui scandal hollywoodian nemaivăzut, Brad fiind acuzat de infidelitate, iar Jen plângându-și de milă pe la toate televiziunile. Acum, însă, lucrurile s-au calmat între ei și au o relație chiar bună.

Brad Pitt and Jennifer Aniston arrive at the 52nd Annual Emmy Awards at the shrine auditorium in Los Angeles, CA, USA on September 11, 200. Photo by ABACAPRESS.COM
Brad Pitt și Jennifer Aniston pe când formau un cuplu

Cine spune asta? O sursă din anturajul celor doi, care a declarat pentru UsWeekly că Brad a sunat-o, recent, pe prima lui soție, actrița Jennifer Aniston. Chipurile, actorul de 53 de ani a făcut rost de numărul de telefon al lui Aniston pentru… a-i ura la mulți ani. Asta deși Jen se afla la momentul respectiv într-o vacanță cu soțul ei în Los Cabos.

Culmea este că mesajele de la Brad au continuat să apară și după aniversarea de la începutul lunii februarie a lui Jen. Cei doi foști ar fi făcut schimb de câteva mesaje, Brad simțind nevoie să i se confeseze fostei soții. ”Brad i-a spus că trece printr-o perioadă foarte grea din cauza despărțirii de Angelina și au schimbat câteva mesaje în care au vorbit despre trecutul lor”.

O altă sursă susține, însă, că Brad n-a căutat deloc numărul lui Aniston din simplul motiv că-l avea deja, cei doi păstrând o relație amicală de-a lungul anilor. ”Au o relație OK și au păstrat legătura.”, spune respectiva sursă, care precizează și că actualul soț al lui Jen, actorul Justin Theroux, nu are nimic împotrivă ca cei doi foști să se audă din când în când, căci el știe că „soția lui doar încearcă să fie drăguță”.

O ipoteză credibilă, din moment ce-ntr-un interviu din 2015 Aniston declara că ea și Brad au păstrat o relație de prietenie și că, din în când, se aud la telefon.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA