Brad Pitt la o cursă automobilistică, Angelina Jolie la cumpărături!

Să mai spună cineva că nu fac un cuplu perfect. Cele două staruri hollywoodiene au într-adevăr o familie numeroasă, care vine la pachet cu multe responsabilități, însă Angelina și Brad întotdeauna găsesc timp pentru hobby-urile lor.

Angelina Jolie et son fils Knox font du shopping chez shopping chez Lego store à New York, le 18 juin 2016. Please hide children face prior publication - Angelina Jolie and her son Knox are seen doing some shopping in the Lego store in New York City, NY, USA on June 18th 2016.
Angelina și Knox, la un magazin de jucării din New York

Așa se face că-n timp ce paparazzi au surprins-o pe Angelina Jolie, în New York, la cumpărături de jucării, alături de  fiul ei Knox, pe Brad l-au surprins participând la cursa automobilistică de anduranță de la Le Mans, Franța.

Brad Pitt aux 24 heures du Mans le 18 juin 2016 Brad Pitt at 24 heures du Mans car race on 18/06/2016
Brad Pitt la o cursă de anduranță, în Le Mans

Și trebuie să recunoaștem că fotografiile cu Brad Pitt au fost chiar surprinzătoare! Acesta purta un costum de pilot, alb, care-i venea de minune actorului în vârstă de 52 de ani. Dar, stați liniștiți, actorul n-a concurat, acesta s-a mulțumit cu a da autografe și a-și susține echipa favorită.

Brad Pitt aux 24 heures du Mans le 18 juin 2016 Brad Pitt at 24 heures du Mans car race on 18/06/2016
Brad Pitt și-a susținut echipa favorită

Alături de Brad Pitt la această câștigată de Porsche au fost actorii: Patrick Dempsey (fermecătorul Mc Dreamy), Jackie Chan, Keanu Reeves, dar și Jason Statham.

poza
Și ei au fost prezenți la această cursă

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA