Brad Pitt se ține departe de alcool și droguri. În ce și-a transformat casa?!

Citeste tot despre:

, ,

… într-un centru de reabilitare modern și confortabil, din câte ne povestesc prietenii actorului. Se pare că Brad Pitt e hotărât să-i demonstreze Angelinei Jolie că este un adult responsabil, gata să le aibă grija de unul singur celor șase copii ai lor.

Casa în care locuiește acum Brad Pitt

De când s-a despărțit de Angelina Jolie, Brad locuiește în casa cu ieșire la plajă, din Santa Barbara, pe care a cumpărat-o în urmă șaptesprezece ani. Această casă este perfectă pentru nevoile lui Brad din acest moment, dat fiind faptul că se află la o distanță de 160 de kilometri de Los Angeles, ceea ce-nsemnă poate să-și viziteze oricând copiii. În plus, faptul că nu mai locuiește la Hollywood, actorul este ferit, cumva, de tentații.

Brad s-a mutat în casa achiziționată în anul 2000

De altfel, acesta ar fi fost motivul pentru care Brad a decis să locuiască în reședința achiziționată în anul 2000. Potrivit unor surse din anturajul actorului, starul hollywoodian este decis să se țină departe de alcool și droguri, pentru a-i demonstra Angelinei că este un tată responsabil. ”Brad nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru droguri și alcool, el a fost dintotdeauna sufletul petrecerii. A fost, așadar, o schimbare radicală, pe care e determinat s-o ducă până la capăt. A schimbat jointurile cu sucurile naturale, berile cu plimbări cu bicicleta.”, a mărturisit un prieten de-al actorului.

Și se pare că prietenii îi sunt aproape în această schimbare, ajutându-l să-și ducă planurile la capăt, pentru a nu pierde custodia copiilor săi. ”S-a trezit prins în aceste obiceiuri negative. Prietenii lui îl țin acum sub supraveghere, se asigură că nu se plictisește sau se simte singur.”, a mai adăugat respectivul apropiat.

În urmă cu câțiva ani, alături de copiii lui

Și Brad și-ar fi luat măsuri să nu se plictisească, achiziționându-și, asemenea prietenului George Clooney, o motocicletă, cu care iese, din când în când, la plimbări pe plajă, așa cum făcea odinioară cu copiii săi.

foto: arhivă, heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA