Brad Pitt și Elle Macpherson formează un cuplu?

Citeste tot despre:

, , , ,

Amândoi trec în prezent prin procese de divorț, așa că, poate, n-ar fi atât de greu de închipuit că Brad Pitt și fostul supermodel s-au consolat unul pe altul.

Potrivit ”New Idea”, Brad Pitt (53) și Elle Macpherson formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Chipurile, cei doi au fost surprinși în timp ce luau cina împreună într-un local din Los Angeles și se bucurau unul de compania altuia. ”Păreau foarte relaxați împreună, precum un cuplu la o cină romantică”, comentează un martor pe baza celor văzute.

Mai mult de atât, Elle (53) pare să făcut câteva gesture destul de intime, încât să dea de înțeles că relația lor este una de natură amoroasă. ”Ea îi atingea brațul des și stătea aproape de el. Flirtau unul cu celălalt”, mai spune respective sursă.

O altă sursă precizează că Brad a mai fost văzut în compania celebrului model și cu alte ocazii. Una dintre acestea fiind o seară petrecută într-un club de noapte din Los Angeles. ”El râdea la orice spunea ea și stateau foarte apropiați unul de altul”, a specificat respectivă sursă. Așadar, să fi găsit Brad femeia potrivită alături de care să-și refacă viața după Angelina Jolie?

Elle

Amintim că Brad și Elle se știu încă din 1999, pe când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului ”Friends”, în care amândoi au apărut, și-n care iubita de la acea vreme a lui Brad juca (Jennifer Aniston). Elle Macpherson are doi băieți, în vârstă de 19, respective 14 ani. Acum câteva luni, supermodelul s-a despărțit de miliardarul Jeffrey Soffer.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA