Britney Spears a adormit drogată într-o parcare

Acum este o mamă dedicată și responsabilă, însă în urmă cu câțiva ani lucrurile nu stăteau așa. Sau cel puțin asta reiese din niște documente scoase la iveală acum, când artista a fost dată în judecată de un fost manager.

BEL AIR, CA - DECEMBER 1: Britney Spears poses for a picture on the red carpet at The ScandinavianStyle Mansion December 1, 2007 in Bel Air California. (Photo by Toby Canham/Getty Images)
Așa arăta Britney în 2007

Un nou scandal prinde contur în jurul artistei pop – Britney Spears. Potrivit Dailymail, în 2007, cântăreața, drogată, a fost forțată să doarmă într-o parcare, în ziua în care a pierdut custodia celor doi băieți ai săi în favoarea fostului ei soț, Kevin Federline.

Toate aceste informații scandaloase au ieșit acum la iveală din cauza unui proces intentat de Sam Lutfi, fost manager al cântăreței, care o acuză pe aceasta că i-ar datora bani, de când a lucrat pentru ea.

Documentele respective dezvăluie că artista s-ar fi luptat la acea vreme cu dependența de droguri, dat fiind faptul că divorțase recent și că se îndepărtase de părinții ei.

BEL AIR, CA - DECEMBER 1: Britney Spears celebrates her birthday inside The ScandinavianStyle Mansion December 1, 2007 in Bel Air, California. (Photo by Toby Canham/Getty Images)
2007. Britney Spears și managerul ei de pe atunci, Sam

Sam spune că a fost nevoit să facă o groază de lucruri pentru Britney, precum organizatul de petreceri sau cumpărături zilnice, pentru care, spune el, nu a fost plătit.

”Pe 1 octombrie 2007, Britney a pierdut custodia celor doi copii. A petrecut noaptea într-o parcare, de unde l-a sunat pe Sam să-i spună că este unul dintre oamenii în care ea are încredere. În acea noapte, el s-a mutat în casa ei. Exceptând o perioadă scurtă în decembrie 2007, Sam a locuit cu Britney, în reședința ei, până în februarie 2008”, spune o declarație din acel dosar.

Tot în acel dosar este precizat faptul că Sam i-ar fi cerut lui Britney să renunțe la droguri și să-i dea 15 %  din câștigurile ei de la acea vreme, lucru care nu s-a întâmplat și care ar fi provocat ruptura dintre cei doi.

foto: Getty Images