Ca-n Bodyguard? Mel B are o relație nouă și surprinzătoare

Citeste tot despre:

, , ,

După un divorț cu năbădăi de soțul ei, Stephen Belafonte, iată că Mel B nu renunță la dragoste, dar încearcă să-și refacă viața cu un bărbat care să nu aibă legătură cu showbizul. Un anonim, cum ar veni.

Conform site-ului TMZ, fosta Spice Girl de 42 de ani ar fi început o relație cu un polițist din Beverly Hills, iar povestea lor durează deja de câteva luni. Este evident de ce Mel a dorit ca această relație să fie, deocamdată, secretă. Încă nu s-a terminat divorțul amar de Belafonte, cel pe care l-a acuzat de violență fizică și psihică. Presa americană susține că britanica ar fi cunoscut polițistul prin intermediul unor prieteni comuni, iar de aici până la dragoste n-a mai fost decât un pas.

Mel este în plin divorț de Stephen Belafonte

Acest bărbat nou din viața vedetei ar fi însoțit-o deja pe aceasta la numeroase evenimente legate de emisiunea ei, America’s Got Talent. Este și convenabilă această nouă legătură, având în vedere că Mel se teme de fostul ei soț, Stephen, iar polițistul este înarmat și, deci, cel mai potrivit pentru protecția acesteia.

După cum știm, Mel a obținut un ordin de restricție împotriva fostului soț, susținând că acesta este periculos și are și permis de armă.

Mel B a depus actele de divorț de Stephen Belafonte în luna martie a acestui an, după un mariaj de zece ani din care a rezultat unul dintre cei trei copii ai divei, Madison (5).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA