Casă de piatră! Fotbalistul Bastian Schweinsteiger s-a căsătorit astăzi cu Ana Ivanovic

După nunta slovacei Dominika Cibulkova, a venit rândul unei alte jucătoare de tenis, mai celebră și chiar și mai frumoasă, să ajungă la altar. Este vorba despre sârboaica Ana Ivanovic, care-și dispută cu Maria Sharapova titlul de cea mai atrăgătoare tenismană din lume și care a devenit, astăzi, doamna Schweinsteiger.

Bastian Schweinsteiger, căpitanul echipei naționale de fotbal a Germaniei, a radiat de fericire alături de tânăra lui soție, ceremonia de nuntă a celor doi având loc la Veneția, cel mai romantic loc posibil pentru un astfel de eveniment.

ana ivanovic 2
Ana și Bastian

După doi ani de relație, Ana și Bastian au făcut azi marele pas, fiind fotografiați la ieșirea din Primăria orașului Veneția, intrând apoi într-o barcă și îndreptându-se către locul petrecerii.

Ana a purtat o rochie albă cât se poate de simplă, care i-a venit perfect, în timp ce fotbalistul a arătat și el foarte elegant în costumul lui de culoare închisă.

ana ivanovic 3

Printre invitații la nuntă s-au numărat numeroase personalități sportive, precum antrenorul german de fotbal Joachim Low, fotbalistul Thomas Muller, jucătoarea de tenis Angelique Kerber și schiorul Felix Neureuther, cavalerul de onoare a lui Bastian.

52119832 Athletes Bastian Schweinsteiger and Ana Ivanovic were married in Venice, Italy on July 12, 2016. The bride glowed in a simple keyhole white gown with ruffles that flowed down her body. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY
Ana Ivanovic

Încă n-am aflat dacă la nuntă a fost prezentă și Sorana Cîrstea, jucătoarea noastră de tenis, care este cea mai bună prietenă a miresei. ana ivanovicINAPOI LA PRIMA PAGINA