Casa lui Kendall Jenner, jefuită. Cu cât s-au ales hoții?

Citeste tot despre:

, ,

După ce i s-a întâmplat lui Kim în Paris, am fi zis că familia Kardashian-Jenner este mult mai precaută cu obiectele de valoare. Dar nu! Kendall este noua victimă din această familie, casa sa fiind jefuită.

Casa lui Kendall a fost jefuită, pe când aceasta dădea o petrecere

Și-a concediat firma de bodyguarzi care era menită pentru a-i ține pe vizitatorii nedoriți afară. Însă, prea târziu! Casa modelul din Hollywood Hills a fost jefuită în umă cu câteva zile, iar paguba se ridică la 200.000 de dolari.

Joi dimineață, Kendall Jenner a apelat serviciul de urgență după ce a sesizat că din dormitorul său îi lipsesc câteva bijuterii. Chipurile, modelul dăduse o petrecere în casa sa, iar unii dintre invitații ei au profitat de ocazie pentru a o deposeda pe Kendall de câteva bijuterii.

Momentan, polițiștii au deschis o anchetă și speră să găseasc faptașul cât mai curând. Aceștia dau asigurări că nu este vorba despre un plan pus la cale de răufăcători precum au fost în cazul lui Kim, ci despre niște persoane care  se află în anturajul modelului și care au profitat de ocazia atât de ”la îndemână”, oferită de Kendall.

Bijuteriile cu care se lăuda modelul pe contul ei de Instagram

Chipurile, alarma de pătrundere în casă s-ar fi declanșat în acea noapte, însă Kendall ar fi ignorat-o, pe motiv că ”nu părea nimic suspect”. Mda!

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA