Casper Smart face gesturi disperate s-o recupereze pe Jennifer Lopez

Citeste tot despre:

,

În timp ce artista le-a mărturisit prietenilor, clar și răspicat, că nu mai formează un cuplu cu dansatorul Casper Smart, acesta le spune tuturor că nu este vorba de o despărțire între ei.

LAS VEGAS, NV - JANUARY 21:  Choreographer/dancer Beau "Casper" Smart (L) and singer/actress Jennifer Lopez attend the after party for her residency "JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" and the grand opening of Mr. Chow at Caesars Palace on January 21, 2016 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Casper încearcă s-o recupereze pe J.Lo

Noi credem că, mai degrabă, Casper refuză să se împace cu ideea că artista nu mai face parte din viața lui. De altfel, trebuie să recunoaștem că motivul oferit de J.Lo nu este unul tocmai elocvent, justificabil, care să ducă la o despărțire rațională.

Cert este că dansatorul a intrat deja în alertă pentru că toată presa titrează despre despărțirea lor, așa că a luat primul avion spre New York, acolo unde J.Lo fimează la serialul ”Shades of Blue”, în speranța că va lămuri problema cu iubita sa și că lucrurile vor reveni la normal. Rămâne de văzut, însă, dacă J.Lo are de gând să plece urechea la explicațiile fostului ei iubit și dacă va lua în considerare o împăcare, mai ales că ea le-a spus tuturor că e vorba de o despărțire amicală și că a venit natural.

Amintim că zvonurile legate de despărțire au apărut în urmă cu câteva zile, după ce Casper a refuzat s-o însoțească pe vedetă la un eveniment caritabil, preferând să meargă cu băieții la un meci UFC.

Foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA