Ce-a declarat un apropiat de-al lui Meghan Markle despre planurile viitoare ale actriței

Citeste tot despre:

,

Rolul lui ”Rachel Zane” în serialul ”Suits” este cel pe care Meghan Markle l-a interpretat în ultimii ani. Însă, se pare că iubita Prințului Harry este pregătită să renunțe la rolul care a făcut-o cunoscută după terminarea celui de-al șaptelea sezon al serialului.

E cunoscută pentru rolul din ”Suits”

Ba mai mult, Meghan e pregătită să renunțe la cariera de actriță, după cum declară un apropiat de-al ei. ”E pregătită să încheie socotelile cu ”Suits”. O s-o termine cu actoria, în general.”, a declarat respectiva sursă, vineri, pentru publicația ”E!News”.

Vrea să renunțe la actorie

Așadar, să fi contribuit Prințul Harry sau relația cu el la luare acestei decizii? Ei bine, tot această sursă spune că, de fapt, Meghan se gândea la acest pas înainte ca Harry să apară în peisaj. ”Înaite de Harry, ea se gândea să iasă din cinematografie. Vrea să se concentreze pe alte lucruri care o pasionează, cum ar fi filantropia”, a mai precizat apropiatul starului din ”Suits”.

Vrea să se dedica filantropiei

Ce-i drept, Meghan a făcut deja un pas spre acest țel. În ianuarie, actrița a petrecut o săptămână în India cu organizația umanitară ”World Vision Canada” pentru a le ajuta pe femeile și fetele sărace.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA