Ce a spus Mariah Carey despre noul copil al lui Nick Cannon

Fostul soț al artistei urmează să fie din nou tată, iar vestea a ajuns, în cele din urmă, și la urechile lui Mariah Carey. Și, evident, aceasta a pus mâna pe telefon și i-a cerut fostului soț să-i confirme informația.

mariah 4
Mariah l-a întrebat pe Nick despre noul lui copil

Nick Cannon a mărturisit într-un interviu recent că fosta lui soție, celebra Mariah Carey, i-a cerut socoteală în legătură cu cel de-al treilea lui copil, cel pe care îl poartă Brittany Bell, o fostă iubită de-a lui. ”M-a sunat pe mine mai întâi, ceea ce a fost o mișcare bună. Nu știu de unde a auzit și m-a sunat, și chiar a făcut glume pe seama asta. Mi-a zis ceva de genul: <<Mm-hmm, am auzit că ai ieșit în lume>>”, a povestit Nick despre dialogul cu fosta soție, cu care îi are pe gemenii Monroe și Moroccan.

Apropo de copii, Nick a mărturisit că gemenii în vârstă de cinci ani au fost informați despre faptul că vor mai avea un frățior sau o surioară și că aceștia au reacționat foarte bine la această veste. ”Sunt super încântați”, a povestit Nick în același interviu.

Vorbind și despre copilul care urmează să vină pe lume și despre mama lui, Brittany Bell, Nick a declarat că a fost o mișcare atent calculată și că e un pas pe care și-a dorit să-l facă în viața lui. „N-a fost un copil din greșeală. Sunt calculat în mișcările mele. Întotdeauna mi-am dorit cinci copii… Doar pentru că mariajul meu s-a termiant nu înseamnă că nu-mi pot continua visul de a-mi întemeia o familie.”, a mărturisit acesta.

462608982_brittany-bell-nick-cannon-zoom-703b5adb-3694-47a0-bd53-3371e3bf617f
Nick și Brittany, pe vremea când formau un cuplu.

Iar despre Brittany, acesta a declarat că înainte să aibă o relație cu ea, ei doi au fost buni prieteni, iar părinții lor erau, la rândul lor, prieteni de familie. ”Am vrut să mă asigur că e cineva cu principii solide, totodată spirituală, care să-mi împărtășească gândirea. Ea a făcut parte din viața mea tot timpul. Familiile noastre au crescut împreună în San Diego, așa că povestea noastră merge mult în urmă.”

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA