Ce actor de Oscar n-a fost primit la petrecerea Rihannei?

Citeste tot despre:

, ,

Zilele trecute, a fost despre Met Gala. Toată floarea cea vestită a vedetelor a fost văzută pe covorul roșu al faimosului muzeul din New York, dar petrecerea s-a încins la evenimentele de după gală.

Iar una dintre cele mai populare a fost cea organizată de Rihanna în clubul 1 Oak din New York, acolo unde le-am văzut pe nelipsitele Kylie și Kendall Jenner sau Bella și Gigi Hadid, însoțite de rapperii de culoare cu care ies acestea în ultimul timp.

Eddie Redmayne și soția lui, Hannah, întorși din drum de la petrecerea lui Riri

Și nu doar aceste celebre mondene au fost acolo, ci multe alte staruri care au apărut, prima dată, pe covorul roșu al galei fashion. N-a mai fost, însă, loc și pentru actorul britanic Eddie Redmayne și soția lui, Hannah, cărora li s-a interzis intrarea la petrecere, din cauză că locația era supra aglomerată.

Eddie Redmayne a dat telefoane pentru a afla de ce nu este primit

Eddie și Hannah au fost printre multele „victime“ întoarse din drum de bodyguarzii de la intrare, iar actorul de Oscar chiar a fost fotografiat dând telefoane după ce li s-a refuzat intrarea. Probabil că cei doi fie n-au fost recunoscuți, fie n-au mai avut loc la această petrecere din cauza atâtor vedetuțe care nu fac nimic, dar sunt invitate peste tot. A se citi clanul Kardashian.

Rihanna, înainte de petrecere

Dar, până la urmă, de ce-ar vrea Eddie Redmayne să meargă la o petrecere a Rihannei?INAPOI LA PRIMA PAGINA