Ce nu știai despre solistul Kings of Leon. Soția lui este un superb „Înger” Victoria’s Secret

Se pare că rockerii americani sunt fideli aceluiași model de femeie: unul superb, care arată extraordinar în costum de baie. După Adam Levine, liderul trupei Maroon 5, căsătorit cu îngerul Victoria’s Secret pe numele lui Behati Prinsloo, care i-a dăruit, între timp, și un copil, pe Dusty Rose, aflăm că și viața personală a solistului trupei Kings of Leon este la fel.

Kings of Leon, în concert la București
Caleb Followill, liderul Kings of Leon, și soția Lily Aldridge

Vorbim de trupa care ne-a vizitat în weekend, susținând un concert extraordinat pe Arena Națională, în fața a circa 35.000 de oameni. Ei bine, liderul rockerilor originari din Nashville este căsătorit, la rândul lui, cu superbul model Victoria’s Secret Lily Aldridge, în vârstă de 31 de ani. Împreună, cei doi sunt părinții unei fetițe de patru ani, Dixie Pearl Followill.

Lily Aldridge, într-un pictorial Victoria’s Secret
Alături de fetița lor, Dixie

Caleb Followill, în vârstă de 35 de ani, și Lily s-au cunoscut încă din 2007, la un festival muzical, și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Modelul american născut în Santa Monica a devenit Înger Victoria’s Secret în anul 2010, atunci când a fost inclusă și în celebrul show al brandului american și și-a primit și perechea tradițională de aripi.

Un cuplu cât se poate de frumos, care rivalizează cu cel format de Adam Levine și Behati Prinsloo!INAPOI LA PRIMA PAGINA