Ce se întâmplă de fapt între Selena Gomez și The Weeknd?

De câteva săptămâni, Selena Gomez și solistul The Weeknd, Abel Tesfaye, sunt surprinși în ipostaze romantice de paparazii, însă niciunul nu a recunoscut public faptul că ar forma un cuplu.  

Iată că, acum câteva ore, fosta lui Justin Bieber a distribuit un clip pe profilul ei de Instagram în care protagonist era The Weeknd. Artistul apărea într-o captură scurtă, purtând ochelari de soare și un hanorac cu gluga pe cap. Clipul a fost șters după 3 ore, dar fanii Selenei l-au preluat.

@selenagomez: 😍

A post shared by Selena Gomez Updates ⭐️ (@selenamgomezfanss) on

Între timp, Abel, care împărtășise și el cu prietenii virtuali o fotografie în care Gomez era cu spatele și admira un tablou celebru, a șters fotografia de pe profil. Ce se întâmplă oare între cei doi?

selweeknd

Ne putem gândi că The Weeknd a vrut să le arate și fanilor faimosul Birth of Venus și că Selena a apărut și ea în cadru. Ne îndoim însă că asta a vrut să transmită cântărețul. Oare e un semn că cei doi confirmă relația, sau că sunt nehătărâți și își șterg toate urmele? Sau poate este doar o strategie de imagine.

Până acum credeam că lucrurile între ei se mișcă rapid. Noul cuplu de cântăreți a plecat zilele trecute în prima  escapadă romantică la Florența, Italia, unde nu s-au putut feri de ochii vigilenți ai paparazilor. Sau poată că nici nu au vrut.

Captura TMZ1

Selena și Abel au fost văzuți împreună și se comportau ca doi îndrăgostit. Ei au fost fotografiați la o expoziție de artă, dar și pe străzile Florenței, sau când luau masa împreună. Asta este prima apariție după ce au fost fotografiați în Los Angeles la o cină romantică și pare să confirme faptul că vorbim de o nouă poveste de dragoste.

Captura TMZ23

Captura TMZ234

Foto: Captură TMZ,  AKM-GSI, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA