Ce ultimatum i-a dat Jay Z lui Beyonce?

Cântăreața și-a concentrat toată atenția pe carieră, însă soțul ei nu este deloc mulțumit cu prioritățile stabilite de ea.

Beyonce: No caption,  Supplied by Instagram.com/face to face

După ce și-a lansat cel mai recent album, Beyonce a plecat în turneul Formation, punând familia pe locul doi pentru o perioadă. Iar acest lucru nu i-a convenit deloc lui Jay Z (46), care-și dorește din tot sufletul un frățior sau o surioară pentru fiica lor, Blue Ivy (4).

Însă situația se poate schimba acum, după ce turneul vedetei s-a încheiat. “Jay Z i-a spus că atunci când termină cu concertele, să meargă împreună la un consilier pe probleme de mariaj, ca să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește subiectul al doilea copil”, a declarat o sursă pentru presa americană.

“De fapt i-a dat soției sale un ultimatum. I-a spus acesteia că el este pregătit să mai aibă un copil, iar acum tot ce trebuie ea să facă e să se decidă dacă își dorește și ea sau nu același lucru. Toți cei care-l cunosc pe Jay Z știu că mogulul vrea un frățior sau o surioară pentru Blue Ivy și își dorește acest lucru mai mult decât ea. Însă nici Beyonce nu își dorește să-și vadă căsnicia distrusă din această cauză”, a declarat apropiatul celor doi soți pentru RadarOnline.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA