Chrissy Teigen și John Legend se pregătesc să aibă un băiețel

Într-o manieră marca Chrissy Teigen, modelul a dezvăluit luni că intenționează să aibă un fiu, cum altfel decât prin intermediul unor mesaje pe Twitter. Chrissy și soțul său, John Legend, plănuiesc să aibă în viitor un băiețel ajutați de inseminarea artificială.

The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet

Modelul în vârstă de 31 de ani și cântărețul sunt în prezent părinții unei fetițe de 9 luni, Luna, care a apărut după ce amândoi au apelat la fertilizarea in vitro, întrucât Chrissy nu putea rămâne însărcinată pe cale naturală. După ce au discutat despre planurile lor de a-și mări familia, Teigen a explicat tot pe Twitter controversata decizie: “Pentru că ne dorim să mai avem un copil, următorul va fi un băiețel pentru că acesta este embrionul care ne-a mai rămas. Un băiat. Și nu sunt însărcinată”, a scris modelul luni pe rețeaua de socializare.

The Weinstein Company & Netflix's 2017 SAG After Party in partnership with Absolut Elyx

Bineînțeles că utilizatorii platformei au avut reacții atât pro, cât și contra.  Când unul dintre prietenii virtuali a întrebat-o pe gazda emisiunii Lip Sync Battle de ce a ales fertilizarea artificială în loc să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală, Teigen i-a dat replica „Bună, Linda, mulțumesc pentru întrebare. Ești cu adevărat rea. Am încercat timp de aproximativ 9 ani.”

chrys

Cu un embrion gata de fertilizare în orice moment, Teiger a mărturisit că este pregătită să rămână însărcinată după ce lucrurile se mai liniștesc: „Când vom sta mai mult pe acasă. John merge în turneu toată luna mai, așa că, după aceea, cred, „a spus ea glumind.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA