Cine e noul iubit al Adrianei Lima?

Și-au petrecut toată vara împreună, iar acum s-au sorbit din priviri în timpul unei cine romantice. Cu cine s-a afișat frumoasa brunetă în public?

Adriana Lima - Photocall de la soirée "23th edition of AmfAR's Cinema Against AIDS" Gala à l'hôtel de l'Eden Roc au Cap d'Antibes, le 19 mai 2016, lors du 69 ème Festival International du Film de Cannes. © Dominique Jacovides/Bestimage   Call of "23th edition of AmfAR's Cinema Against AIDS" Gala to benefit AmfAR, the foundation for AIDS Research at Eden Roc Hotel in Cap d'Antibes on May 19, 2016, during the 69th Cannes Film Festival 

Nici nu au negat bine că ar forma un cuplu, că noi imagini cu “îngerașul” Victoria’s Secret și producătorul tv Ryan Seacrest au ieșit la iveală, dând astfel apă la moară celor care cred că între cei doi există ceva mai mult decât proiecte profesionale.

Ryan Seacrest arrives at The 88th Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 28, 2016.
Ryan Seacrest

Adriana și Ryan au fost zăriți la începutul săptămânii luând masa împreună într-un restaurant de fițe din New York. Nimic neobișnuit aici! Ceea ce a atras atenția au fost ținutele asortate ale celor doi. Îmbrăcați la patru ace, Lima și Seacrest arătau atât de bine împreună! Dar să zicem că outfit-urile lor au fost o coincidență. Cum rămâne atunci cu atitudinea degajată pe care o aveau pe întreaga durată a întâlnirii? O să spuneți că se știu de mult timp și că sunt prieteni apropiați. Asta spunem și noi – că sunt atât de apropiați, încât caută compania unul altuia constant. Tot ce se poate, nu-i așa?